Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Scoren doen we samen!

Scoren doen we samen! Onder dit motto bundelen ondernemers in Apeldoorn, Brummen, Epe en Voorst hun krachten voor meer participatiebanen. Teams met ondernemers uit deze vier gemeenten gaan de competitie met elkaar aan om meer mensen met een arbeidsbeperking en mensen met een bijstandsuitkering mee te laten doen op de arbeidsmarkt.

De competitie tussen de vier teams is te volgen via de websites ApeldoornScoort.nlBrummenScoort.nlEpeScoort.nlen VoorstScoort.nl. Bedrijven die de missie ‘Scoren doen we samen’ willen ondersteunen, kunnen supporter worden door een profiel aan te maken op de website. De websites zijn ook een social community vóór en dóór ondernemers om kennis, ideeën, vragen en ervaringen te delen op het gebied van sociaal ondernemen. Met als doel om nieuwe kansen voor de regionale arbeidsmarkt te ontwikkelen.

De competitie komt voort uit het 'Akkoord van Beekbergen'. In de zomer 2013 hebben ondernemers, overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen in de regio Stedendriehoek dit sociaal akkoord voor de regio gesloten. Eén van de doelstellingen van dit akkoord is om ook alle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te activeren.‘Scoren doen we samen’ is een missie van ondernemers, sociale werkvoorzieningen, gemeenten, UWV en WerkendStedendriehoek.


In het nieuws

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

SDD Emst

Roland Oudsen

"Ik kies om verschillende redenen bewust voor de inzet van medewerkers van Felua-groep. Voorop staat het commerciële belang."


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube