Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Wie werken bij Felua-groep?

Bij Felua-groep werken ongeveer 100 vaste medewerkers die ervoor zorgen dat de doelstellingen van ons bedrijf gehaald worden. De belangrijkste doelstelling is om de andere medewerkers van Felua-groep, de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, te helpen aan een reguliere baan buiten Felua-groep. Onder de 100 medewerkers zijn bijvoorbeeld consulenten, trainers en teammanagers.

Alle andere medewerkers van Felua-groep werken er met een wsw-indicatie. Deze pagina’s zijn speciaal voor deze medewerkers opgesteld. Op dit moment is al 55% van alle medewerkers aan het werk bij een externe werkgever. Soms in een (groeps)detachering, soms in begeleid werken. De overige medewerkers zijn nog volop bezig om hun talenten te ontwikkelen en te solliciteren. Ook is er een groep die in aanmerking komt voor beschut werk. Sinds 1 januari 2015 is het niet meer mogelijk om een wsw-indicatie te krijgen. 


Alle medewerkers kunnen inloggen op intranet voor informatieuitwisseling.

Naast de WsW verzorgt Felua-groep ook trajecten voor andere doelgroepen uit de Participatiewet, zoals mensen met een indicatie voor Beschut werken. Ook jongeren die geen diploma hebben maar wel aan het werk willen, kunnen via Felua-groep aan de slag. Kijk voor meer informatie ook op http://www.felua-groep.nl/medewerkers/leren-en-werken


In het nieuws

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

Ricoh Nederland

Marcel Kranenburg

"De samenwerking met Felua-groep heeft ons nieuwe klanten opgeleverd."


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube