Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk

28-11-17

Werkbedrijf Lucrato en Stichting Pluryn hebben een intentieovereenkomst gesloten voor een samenhangende aanpak met betrekking tot aspecten van werk, inkomen, opleiding en zorg. De intentieverklaring is dinsdag 28 november getekend door Gerrie van Sunder, directeur Werkbedrijf Lucrato, en Marlijn Lenselink, regiodirecteur Pluryn.

Perspectief op werk
Pluryn vestigt zich met jongeren en volwassenen in het pand van Werkbedrijf Lucrato aan de Egerlaan in Apeldoorn, waarmee zij onderdeel worden van de infrastructuur naar werk. In de zogenoemde ‘ontwikkelstraat’ van het werkbedrijf wordt een naadloze overgang mogelijk van school en dagbesteding naar een baan, bijvoorbeeld op een beschutte werkplek of bij één van de bij Lucrato aangesloten werkgevers.

Gerrie van Sunder: “Als je mensen een uitdagende omgeving biedt, dan kunnen ze zich blijven ontwikkelen. Binnen Werkbedrijf Lucrato zijn er veel mogelijkheden om stappen richting werk te zetten. Ons Arbeidsdiagnosecentrum kan daarin ook een rol vervullen, door iemands talenten en groeipotentie met wetenschappelijke onderzoeken in kaart te brengen. Maar ook de laagdrempelige instap naar werk via één van onze leerwerksettings biedt een nieuw perspectief.”

Marlijn Lenselink: “Inclusie is het uitgangspunt in cliëntbenadering en werkgeverbenadering bij Pluryn. Dat gaat over het meedoen en erbij horen van mensen met complexe ondersteuningsvragen. We zoeken steeds naar volwaardige participatie in de maatschappij met toch voldoende nabijheid van begeleiding, in een veilig leer/werk klimaat. Door het wederzijds delen van kennis en netwerken met Werkbedrijf Lucrato kan aan beide voorwaarden worden voldaan.”


Ondersteuning
Pluryn ondersteunt mensen met een beperking en/of complexe problematiek bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Dit doet Pluryn met ruim 7.000 medewerkers via landelijk en regionaal werkende voorzieningen voor langdurige zorg, jeugdzorg en GGZ.

Werkbedrijf Lucrato neemt sinds februari 2017 de taken over van Felua-groep en het werkdeel van Werkplein Activerium. Daardoor kunnen werkgevers in de regio Apeldoorn-Epe-Heerde voortaan bij één aanspreekpunt terecht voor het vinden van arbeidskrachten met een afstand tot werk. Werkbedrijf Lucrato zet haar infrastructuur en netwerk in om de brede doelgroep uit de participatiewet naar zo regulier mogelijk werk te begeleiden.

Terug naar overzicht

In het nieuws

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

Volker Wessels

Jan Mulder

"Het loopt zo lekker, dat je vergeet wie er van Felua-groep zijn."


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube